Nieuws

29-09-20:

NL – Beste mensen,

De paardenmarkt op de derde dinsdag van oktober gaat dit jaar als gevolg van de Covid-19 niet door. Tot volgend jaar!

ENG – Dear people,

The horse market on the third Tuesday of October is canceled this year due to the Covid-19.

See you next year!

FR – Chers gens,

Le marché aux chevaux du troisième mardi d’octobre est annulé cette année en raison du Covid-19.

À l’année prochaine!

IT – Care persone,

Il mercato dei cavalli il terzo martedì di ottobre è annullato quest’anno a causa del Covid-19. Ci vediamo l’anno prossimo!

BG – Скъпи хора,

Пазарът на коне през третия вторник на октомври е отменен тази година поради Covid-19.

Ще се видим догодина

13-03-20: Beste mensen: in verband met de adviezen van de overheid en de maatregelen die overal worden genomen menen wij dat het verstandig is om in ieder geval de komende dagen dicht te gaan. Maak van de nood een deugd en doe thuis dingen die al lang hadden moeten gebeuren.

Hou onze website en sociale media in de gaten voor updates, tot snel, Team Lodewijk

20-01-20: Op 16 februari 1986 werden rond zeven uur ‘s ochtends twee brandhaarden ontdekt in de Prins Bernhardhoeve. De brand verwoestte het volledige complex en een aantal nabijgelegen horecapanden. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond bij de brand.

34 Jaar later, op 16 februari 2020 organiseert Stichting Verhalen in Zuidlaren in koffiehuis Lodewijk een drietal samenkomsten om de gebeurtenissen nog eens te bespreken. Onder het genot van een kop koffie of thee bekijken we foto’s en wisselen we verhalen uit. Een aantal sprekers die er destijds bij waren vertellen hun verhaal. Een kaartje kost €3,50 en is inclusief koffie en thee. Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt.

07-01-20: Wij nemen een korte winter-pauze en sluiten de deuren t/m 17 januari. Zaterdag 18 januari staan we weer klaar met ouderwets lekkere koffie en thee. De vertrouwde klassiekers op de kaart worden aangevuld met nieuwe heerlijkheden: we horen straks graag wat jullie ervan vinden!